Eliteteam og samarbejdspartnere

FOUNDER & CEO

Jette Nellemose

 Jette Nellemose

Jette Nellemose

FOUNDER & CEO

Mange års erfaring som Kost -og Motionscoach.

De sidste 15 år har jeg arbejdet selvstændig som Kost- og Motionscoach, hvor jeg hjælper mange skønne mennesker i alle aldre til et bedre og sundere liv.

​Stor passion for hestesport

Siden 2011 har min store passion været islandske heste, tur ridning, træning (gør hestene stærkere) og avl med egen 1. klasses hoppe og hingste.  Jeg har deltaget og deltager på mange kurser om hestens trivsel såsom kranio sakral, massage, Cell Wellbeing, kinesiotape, smerte plastrer…. Det er jo vigtigt at rytteren også holder sig i god form. Derfor bruger jeg også en del tid til fitness, golf, MTB og en masse fællestræning med hestene.

Kontakt: 2229 0082 (sms eller opkald)
Mail: info@cellatest.com

FOUNDER & CEO

Sofie Nellemose Tolgaard

Sofie Nellemose Tolgaard

Sofie Nellemose Tolgaard

FOUNDER & CEO

Min uddannelse som Kost- og Hormonvejleder samt Sundhedscoach har været en vigtig del af min rejse, hvor jeg brænder for at hjælpe både mennesker og deres elskede heste med at opnå en sundere livsstil og trivsel. Min passion for hestesport er en integreret del af, hvem jeg er, og jeg er en sand entusiast, når det kommer til træning, udvikling og deltagelse i stævner med mine elskede islandske heste. Min kærlighed til heste og ønsket om at forstå, hvordan det rigtige foder påvirker deres helbred, har drevet mig til at forfølge denne karrierevej. Jeg har altid prioriteret at give mine heste den bedst mulige pleje og ernæring, men der har altid været tvivl om, hvorvidt jeg traf de rigtige beslutninger.
Gennem min uddannelse og deltagelse i kurser relateret til Cell Wellbeing(Hårcelletest) har jeg dykket dybere ned i ernæring. Det er mit ønske at dele min viden og erfaring med andre, så de også kan give deres heste de bedste forudsætninger for en sundere trivsel.
Min hjertevarme for at hjælpe andre med at forstå, hvordan kost og ubalancer påvirker både mennesker og heste, er en drivkraft i min daglige praksis. Jeg stræber efter at skabe en positiv indflydelse på hestesportens verden ved at hjælpe ryttere og deres firbenede venner med at opnå en sundere, gladere tilværelse.

Dyrlæge

Theresa Schumann

 Theresa Schumann

Theresa Schumann

Dyrlæge

Jeg anser hårcelletesten som et supplement til en grundigt optaget anamnese om dyret, samt som et hjælpemiddel til optimering af foderindtag,  og ikke diagnosticering af sygdom eller allergier/fodermiddelintolerancer.

Celletesten skal indgå i et professionelt arbejde omkring atleten samt dennes professionelle team af dyrlæger, beslagsmede, trænere, passere, sadelmagere, ejere, foderspecialister og så videre.

www.schumannhorsecare.dk

https://youtu.be/QU3jnOzUgw4?si=XVfxsKLUa8V-qi5L

https://www.youtube.com/watch?v=M4VCE9-MfOk

Konsulent

Bettina Hvidemose Riisberg

Bettina Hvidemose Riisberg

Bettina Hvidemose Riisberg

Konsulent

Bettina ejer og driver Center for Dyreterapi i Hirtshals, som er et tværfagligt center med fokus på optimering af dyrevelfærd og sundhed, såvel adfærdsmæssigt som fysisk. Center for Dyreterapi startede i 2005, og her tilbyder Bettina og hendes kolleger bl.a. dyretræning, adfærdsterapi, fysiurgisk terapi til heste og hunde, genoptræning samt ernæringsrådgivning. Desuden indeholder firmaet en stor undervisningsdel, hvor vi tilbyder internationalt godkendte uddannelsesforløb i dyreadfærd, træning, massage og anden fysiurgisk terapi med afsæt i osteopatisk filosofi.

www.dyreterapi.dk & www.dyreuddannelser.dk

Kontakt: 3120 3520 (sms eller opkald)
Mail: bettina@dyreterapi.dk

Konsulent

Dorte Larsen

Dorte Larsen

Dorte Larsen

Konsulent

Jeg er uddannet folkeskolelærer, psykoterapeut og har en nordisk kandidat i synspædagogik og synsrehabilitering og nu også uddannet i hårcelleanalyse.

Jeg har beskæftiget mig med heste det meste af mit liv hvor jeg interesserer mig specielt for hestens adfærd og har deltaget i flere kurser vedrørende bl.a. jordarbejde, frihedsdressur og klikkertræning. Min egen træning baserer sig på positiv forstærkning.  

Jeg har altid interesseret mig for naturlægemidler og kosttilskud med henblik på at optimere og balancere både det fysiske og mentale helbred.

Jeg tilbyder hårcelletest til hest, hund og kat og kører på Vest- og Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster.

Kontakt: 93938761

Mail: dl@testhesten.dk

www.testhesten.dk


Konsulent

Caroline Sandbeck Hansen

 Caroline Sandbeck Hansen

Caroline Sandbeck Hansen

Konsulent

Jeg har en stor passion for at hjælpe heste og deres ejere til at have de bedste forudsætninger for et succesfuldt samarbejde. Jeg er uddannet massør og fysiurgisk hesteterapeut, og har i flere år hjulpet heste og ryttere til bedre balance i deres krop. Jeg er meget fascineret af hestens biomekanik og bevægeapparat, og jeg tager jævnligt efteruddannelse indenfor manuel terapi til heste.

www.db-ekvipage.dk

Kontakt: 2889 8060 (sms eller opkald)
Mail: caroline.sandbeck@hotmail.com

Konsulent

Claudette Holm

Claudette Holm

Claudette Holm

Konsulent

Claudette brænder for at hjælpe ekvipager i balance og har siden 1997 uddannet sig indenfor både heste og mennesker, med fokus på det fysiske og mentale mindset, hvor helheden – og ikke mindst samhørigheden mellem hest og rytter, fysisk som psykisk ses som en grundlæggende base og et vigtigtfundament for optimal udvikling og succes for ekvipagen.

Claudette har været selvstændig siden 2003 og har hjulpet adskilligeekvipager på alle planer gennem tiden – gennem Coaching, TRE, Mental/Adfærdstræning, Undervisning / CR samt kropsterapi for både heste og mennesker, siden 2019 med fokus på især nervesystemet.

CellWellBeing Hårcelletest er et fantastisk supplementhertil, da al trivsel starter på celleplan og bliver påvirket på både detfysiske og mentale plan.
Equipage In Balance tilbyder 1:1 sessioner, workshops, foredrag og kurser.

Du er velkommen til at læse mere på hjemmesiden:
www.Equipageinbalance.dk
Mobil:  20744042
Facebook: www.facebook.com/Equipageinbalance.dk

Konsulent

Tinne Kamm

Tinne Kamm

Tinne Kamm

Konsulent

Tinne Kamm ejer og driver til dagligt virksomheden TK-Hesteterapi, hvor hun arbejder med heste som Fysiurgisk Hesteterapeut, Kranio sakral terapeut til heste, samt Hestetrænings og Dyreadfærdskonsulent.

Tinne vægter kvalitet og en høj faglighed, og søger derfor kontinuerligt at vedligeholde og udbygge sit faglige niveau.

Du kan læse mere om Tinnes baggrund og arbejde her:

https://tk-hesteterapi.dk/

Kontakt: 2847 4912 (sms eller opkald)
Mail: tinnekamm@hotmail.com

Konsulent

Dorte Ringer

Dorte Ringer

Dorte Ringer

Konsulent

Dorte Ringer (Fysioterapeut)
Uddannet prof. Bach i fysioterapi, hestefysioterapeut og -osteopat til heste og nu i hårcelleanalyse.
Jeg uddannet fysioterapeut, hvor jeg arbejdede i den specialiserede del omkring cancer og cancerrehabilitering. Jeg har herfra stor erfaring inden for manuel behandling af bl.a. strålebehandlet væv, samt undervisning af og i vores fysiske, mentale og sociale ressourcer, vores evner til at arbejde med mål og målsætninger samt træning for optimering af vores fysiske formåen.

Hårcelletest er et fantastisk supplement til at opnå bedre præstationer og sundere kroppe, når hesten ellers fungerer i sine systemer og i de rammer, som vi som hesteejere sætter vores heste i. Hestefysioterapi og -osteopati samt hårcelletest er den perfekte kombination for at nå vores ultimative mål om at gøre det absolut faktuelt bedste for vores heste. Inden for hårcelletest tilbyder jeg både tests til dyr (hest, hund, kat), men også til mennesker.

Kontakt: 2921 2159 (sms eller opkald)
Mail: Dorte@fynshestefys.dk

Konsulent

Michalah Johannsen

Michalah Johannsen

Michalah Johannsen

Konsulent

Jeg er uddannet hestemassør og i kranio-sakral terapi til heste.

Herudover uddannet til mennesker inden for holistisk energiterapi, øreakupunktur og akupunktur til smertelindring. Jeg har haft med heste at gøre i mere end 20 år - relationen og den daglige trivsel er det jeg brænder for.

Jeg har altid interesseret mig for alternativ behandling, og også kosttilskud i min iver efter at optimere. Hårcelleanalysen er det værktøj jeg har mødt på min vej, som jeg synes rammer bedst og mest præcist. Jeg tilbyder hårtesten til hest og hund - jeg kører på Midt- og Vestsjælland. Efter aftale (ved mindst 4 heste/hunde samme sted) har jeg mulighed for at komme på hele Sjælland.

Kontakt mig gerne på SMS: 21803397
Eller mail: celleoptimering@gmail.com

Du er også velkommen til at følge med på Facebook og Instagram: Celleoptimering
Jeg glæder mig til at komme ud og gøre en forskel for dig og dit dyr.

Konsulent

Karina Krogh Nielsen

Karina Krogh Nielsen

Karina Krogh Nielsen

Konsulent

Jeg er uddannet Driftleder i landbruget.

Siden 2019 har jeg taget uddannelserne hunde/katte massør, kranio-sakral Terapeut til hest/hund og hundefrisør.

Til daglig driver jeg Kroghs hundemassage i Hornstrup ved Vejle. Her tilbyder jeg behandlinger, pelspleje og Hårcelleanalyse.

Man kan vælge at komme i salonen, eller bestille besøg til hest, hund og kat.

Kontakt : 60197826

Eller se mere på hjemmesiden

Kroghs Hundemassage

Konsulent

Anette Grøn

Anette Grøn

Anette Grøn

Konsulent

Jeg brænder for at hjælpe dyr og mennesker til et liv i balancebåde fysisk og mentalt.

Min tilgang er holistisk. Derfor er jeg altid meget bevistom, at krop og psyke hænger uløseligt sammen.

Jeg har i mange år hjulpet både dyr og mennesker med at fådet bedre gennem kost og kosttilskud.

 Uddannelser: Horse in Harmony Trainer, Coach og Clairvoyant rådgiver.

Kurser: KST, triggerpunkter, massage, kost- og kosttilskud.

Jeg tilbyder hårcelletest til heste, hunde, katte og mennesker og kører efter aftale i hele landet.

Telefon: 20721472

E-mail:anette@green-life.nu

 

Konsulent

Louise Grønkjær

 Louise Grønkjær

Louise Grønkjær

Konsulent

Jeg er uddannet prof. Bach. i Human Fysioterapi, Ridefysioterapeut, Fysiurgisk hundeterapeut og Fysiurgisk hesteterapeut. Jeg har herudover taget en del forskellige kurser indenfor genoptræning, fysiurgisk terapi og Kranio Sakral terapi til heste og hunde. Jeg brænder for at kombinere min viden indenfor fysioterapi, rehabilitering og genoptræning til mennesker og dyr. At arbejde med Cell Wellbeing hårcelletest sammen med mine øvrige tiltag, giver mig mulighed for at se dyr og mennesker indefra cellen og hele vejen ud i kroppen for at kunne vejlede og arbejde med det enkelte individ på en helhedsorienteret måde. Yderligere kan mit arbejde omkring samspillet med hest/rytter give indblik i at når hele ekvipagen har det godt, kan de præstere bedre sammen. Jeg tilbyder Cell Wellbeing hårcelletest til heste, hunde, katte og mennesker.

Klinik på Sydsjælland (Vordingborg).
Kører ud på Sjælland, Lolland, Falster og Møn.

Tlf: 26501728/40600449
Mail: Rehabcarefys@outlook.dk

www.rehabcarefys.dk

Konsulent

Birgitte Eriksen

 Birgitte Eriksen

Birgitte Eriksen

Konsulent

Jeg er uddannet Specialsøgsinstruktør i Sverige.
Jeg er i Danmark uddannet hundeinstruktør, agilityinstruktør, Noseworkinstruktør, hundeadfærdskonsulent, NLP coach og master.
Jeg har en forening Searchandrescue.dk, der hjælper med at finde forsvundne mennesker. Jeg har redet hele mit liv og været aktiv konkurrence springrytter. Samarbejdet med dyrene om det er operativt eller til konkurrence er optimalt når dyrene er i fysisk form samt har en sund krop indefra.
Jeg stiftede bekendtskab med Cellatest efter min hun Evita havde haft anamasplose og været på pencillin i en måned hvor hun sov hele tiden. Hendes krop kæmpede og ved cellatesten kunne vi se hvad hun havde brug for. Det var helt vildt hvad det gjorde at ændre kosten. Hun er idag i top form og hendes pels skinner.Hvis du er nysgerrig på hvordan din hest, hund eller kat har det indvendigt kan jeg varmt anbefale på Hårcelletest.

Jeg dækker hele Sjælland og bor selv i Nordsjælland
Tlf: 31673666
Snudespecialisten.dk Searchandrescue.dk

Konsulent

Sanne Hopkins

Sanne Hopkins

Sanne Hopkins

Konsulent

Dyr har altid været en del af mit liv, og min store passion er de islandske heste.

Jeg har de seneste år brugt meget tid på at udvikle min forståelse af hestens sprog og på at finde min egen vej i min omgang med hestene. Jeg har taget True Lead uddannelsen hos Marianne Florman og Rytteryoga uddannelsen hos Fit2Ride/Søs Fejerskov.

Jeg driver min egen webshop Katlaudstyr.dk, og har nu udvidet det med Katla Håranalyse. Når vi anskaffer os dyr, følger der et stort ansvar med. Det er vores ansvar, at de har det godt og har et godt liv. Mange dyreejere famler lidt i blinde ifht. fodring. I vores forsøg på at gøre det aller bedste, gør vi sommetider for meget. Med en Cell Wellbeing test (hårcelletest) kan vi opdage ubalancer inden, de bliver til sygdomme, og jeg glæder mig meget til at hjælpe en masse heste, hunde og katte – og dermed deres ejere.

Jeg tilbyder hårcelletest til heste, hunde og katte og kører på hele Sjælland.
Hjemmeside: Enjoytheride.dk - FB:  Katla Håranalyse - IN: katlahaaranalyse

Jeg bor i Ringsted og kører på hele Sjællænd
Tlf: 31188100 / Sanne@enjoytheride.dk

Har du spørgsmål?
Hvis du har brug for svar eller har uddybende spørgsmål, så står vi klar til at besvare dem.
Kontakt os

EN

DK