Om os

CELLA TEST er en mor-datter-ejet virksomhed, der blev stiftet i 2020. Både Jette og Sofie har erfaring med at have levet et liv med en krop i ubalance, og med den nye analysemetode fra Cell Wellbeing, har de mærket på egen krop hvad det vil sige at leve i strid med kroppens fundamentale systemer og behov.

"Vi har selv mærket på egen krop, hvad det vil sige at leve et liv med symptomer på allergi, eksem, hormonel ubalance, lav energi, kræft, bekymringer, og derfor vil vi gerne hjælpe så mange som overhovedet muligt, med at øge deres livskvalitet, ligesom vi forbedrer vores liv med simple kostomlægninger."

Vores motivation stammer jo egentlig fra dengang min mor blev syg med kræft, og vi blev nødt til at tage tyren ved hornene for at få hende bedst muligt igennem forløbet. Hun var så heldig, at hun havde Lene Hansson ved sin side, som havde en lidt anden indsigt og viden omkring kostens helbredende og forebyggende effekt. Min mor fulgte nogle simple kostråd, der faktisk hjalp hende med at opretholde hendes energiniveau, fordi de virkede rensende - og på den måde kom hun af med alle affaldsstoffer og stråling der lå gemt i hendes celler."

Hvem er vi?

Jette Nellemose | CEO
•     03.05.1967
•     Uddannet kost-og motionscoach
•     Kostvejleder.

Sundhedsprofil:
I 2018 blev jeg ramt af først brystkræft og dernæst modermærkekræft. Jeg fik lavet en hårcelletest hos kostvejleder Lene Hansson, som vejledede mig i den ernæringsrapport, man får lavet i forbindelse med hårcelletesten. Den rapport var holdepunktet i mit liv på det tidspunkt. Man kan sige, at den var en støttepædagog for mig i månederne efter, hvor jeg selvfølgelig var helt nede både fysisk og mentalt.I dag er jeg helt kræftfri og jeg holder mig stadig til de kostprincipper jeg blev vejledt i at følge, som jeg i dag også selv underviser og uddanner testkonsulenter i.
Sofie Tolgaard | CEO
•     17.06.1997
•     Uddannet Kost- og Hormonvejleder
•     Sundhedscoach.

Sundhedsprofil:
For mig har håranalysen gjort en kæmpe forskel for i mit liv. Jeg har nemlig været meget plaget af allergi. Jeg kan hverken tåle hund, kat eller hest. Alligevel har jeg brugt det meste af min fritid, siden jeg var barn, i en hestestald. Når det var virkelig slemt, måtte jeg blive hjemme, men ellers har jeg klaret min allergi ved at spise antihistaminer, fire styk om dagen. Med håranalysen har jeg kunnet lægge en kostplan, der passer til min krops behov, og det har betydet, at jeg simpelthen har spist mig ud af min allergi. I dag har jeg slet ikke brug for pillerne, og kan leve et liv uden begrænsninger.
vores vision
At gøre forebyggende sundhed til en livsstil
vores mission
Vi vil igennem hårtest og formidling øge indsigt omkring kost og foders fundamentale samt helbredende egenskaber.
Vores Værdier

Empati

Humanitarisme

Innovation

Optimisme

Drive

Hele Historien

"Vi har selv mærket på egen krop, hvad det vil sige at leve et liv med symptomer på allergi, eksem, hormonel ubalance, lav energi, kræft, bekymringer, og derfor vil vi gerne hjælpe så mange som overhovedet muligt, med at øge deres livskvalitet, ligesom vi forbedrer vores liv med simple kostomlægninger.

Vores motivation stammer jo egentlig fra dengang min mor blev syg med kræft, og vi blev nødt til at tage tyren ved hornene for at få hende bedst muligt igennem forløbet. Hun var så heldig, at hun havde Lene Hansson ved sin, som havde en lidt anden indsigt og viden omkring kostens helbredende og forebyggende effekt. Min mor fulgte nogle simple kostråd, der faktisk hjalp hende med at opretholde hendes energi niveau, fordi de virkede rensende - og på den måde kom hun af med alle affaldsstoffer og stråling der lå gemt i hendes celler.

Det vilde ved det var, at vi egentlig levede meget sundt, da min mor jo er uddannet motion- og sundhedscoach. Men igennem de råd hun fik, fandt vi ud af, at der altså lå nogle ret vilde effekter på den anden side af nogle små justeringer i ens hverdag. Det hviler på en mere holistisk tilgang til sundhed, som fokuserer på forebyggelse mere end på symptombehandling. Fordi symptombehandler man, når man ikke indtil kernen i problemet - og derfor vil symptomerne jo fortsætte med at dukke op. Så på den måde ændrede min mors syn på sundhed sig, og dermed også vores livsstil i vores familie. Vi troede vi levede sundt, men fandt hurtigt ud af, at man skal være meget opmærksom på sin krop, da man på den måde kan forebygge en del ubehageligheder.

Selvom vi har godt af at være opmærksom på kroppen, så skal man huske på, at man heller ikke har godt af at blive hysterisk omkring sundhed i hverdagen. Vi håber jo på, at sund livsstil bliver en naturlig del af vores livsstil, frem for en disciplin vi udøver som en slags sport. Det skal ikke ligge op til bekymringer, da det hele hænger sammen.

I den moderne verden går alting stærkt, og vi bliver mødt med en del krav fra vores omverden. Nogle af de krav er simpelthen ikke sunde for os at forsøge at efterleve. Mens vi forsøger at navigere i hvad der er godt for os og hvad der ikke er, er vi så vant til at befinde os i hamsterhjulet, at vi ikke har lagt mærke til at vi er kommet ude af balance. Hvis det er noget, der er vigtigt, ifm. forebyggelsen af sygdom, så er det at vi er i kontakt med vores kroppe. Når der er så meget vi skal tage stilling til og så, ender det ofte med at vi ender med at leve i hovederne. Du kan sikkert nikke genkendende til, at du fra morgenstunden af har alle gøremål og planer kørende rundt, i forsøget på at få det hele med i dagens 24 timer. Det vil sige, inden du overhovedet er kommet på arbejde, så er hjernen allerede i fuld beskæftigelse. Når de fleste af os når på arbejde, så er det også et stillesiddende arbejde vi har, hvilket betyder at vores arbejde kræver fuld fokus - og dermed ender vi med at være oppe i hovederne på os selv størstedelen af dagen, hvis ikke vi er gode til at lande ned i vores kroppe efter arbejde.

Det er altså derfor ikke et under, at vi ser en stigende tendens til sygdom og mental mistrivsel, når der er overvægt af stress på vores hjerner, og undervægt på de fysisk stimulerende aktiviteter - der både fremmer fysiologisk såvel som neurologisk sundhed og trivsel.

Vores vigtigste budskab er nok, at det hele skal ses som en investering i livskvalitet og levetid: det du ligger i det, er også det du får igen. Det hele hænger sammen. Det liv vi lever kræver, at man opvejer for de mange sygdomsfremmende aktiviteter, der er blevet en del af virkelighedsnormen i vores samfund.

Vores miljø er derfor altafgørende for vores sundhed og vores helbred: både på den lange OG den korte bane.Livet er ikke at vente - du skal leve MED din intuition og ikke MOD din intuition. Vi skal simpelthen blive bedre til at lytte til vores krops signaler, og det gør vi ved at komme nede i kroppen og ind i nuet.

Som Thomas Helmig siger "livet er fedt, men vi lever for lidt" - og det vil vi gøre op med.

Du har kun et liv og en krop at opleve det med - derfor skal symptomerne også leves væk, med en langvarig livsomlægning."

Nyheder

Mor og datter har gjort fælles passion til fælles firma
Nogle mennesker får hurtigt nok af deres familie. Sådan er det ikke for Jette og hendes datter, Sofie. De elsker at være sammen. Så meget, at de for nylig har gjort deres fælles passion for heste til deres fælles firma.
Vil du være en del af vores TEAM?
Drømmer du om at gøre en forskel for heste og deres ejere? Drømmer du samtidig om at blive selvstændig, men ønsker at være en del af et topprofessionelt team? Drømmer du om at arbejde med det nye fantastiske håranalysesystem til heste Cell Wellbeing?
Vi søger flere kompetente Hestefolk
Vi har fået MEGET travlt og har derfor brug for flere kompetente hestefolk til at arbejde med dette nye analysesystem til heste - Cell Wellbeing. Få mere info, se linket og evt kontakt Jette Nellemose / 22 29 00 82 (Gerne Sjælland og Bornholm)
Har du spørgsmål?
Hvis du har brug for svar eller har uddybende spørgsmål, så står vi klar til at besvare dem.
Kontakt os

EN

DK